The Power of transmission

muziek houdt haar productief - rust stockfoto's en -beelden

Ik spreek vaak veel mensen die het met mij eens zijn dat dit een gouden tijd is om onze jeugd te herontdekken. My Dare bereikt dezelfde dingen. Het bevrijdt ons van onze verplichtingen, het zorgt voor een nieuwe start in een wereld waar het moeilijk is om je jong te voelen, en het helpt ons te ontdekken wie we werkelijk zijn.

• We moeten volledig begrijpen dat de energiebanken om verschillende redenen vast komen te zitten in de 9 tot 5 werkomgeving. • 9 tot 5 werk levert vaak blanco leien op voor psychische en fysieke energie. • De fysieke energie die uit het werken van 9 tot 5 5 is direct gerelateerd aan onze mate van vitaliteit.• En vitaliteit is gerelateerd aan creativiteit. Stel je een gefermenteerde tuin voor. Zullen er groenten groeien? Zullen de planten zich openen en naar het universum stromen? Zullen de vogels vliegen? Waarom staat het heelal ons toe om na 3-4 dagen te bestaan? Het is duidelijk dat de creatieve energie van het universum verbonden is met elk van deze dwaze vragen, en de creatieve energie van het universum is de ultieme uitdrukking van iemands eigen wezen.

HOE WERKEN WE AAN HET VERKRIJGEN Levendige viscositeit, vitaliteit, creativiteit, energie, creativiteit? Iedereen werkt eraan om gezond te worden en te blijven. Iedereen werkt eraan om de creatieve energie van het universum te laten stromen. Hoe gaat iemand van niet creatief naar een bijzondere doorn in het oog van het systeem? Het antwoord? Cross-training ter ondersteuning van lichaam, geest en ziel.

Elk getraind individu zendt filters van energie uit naar het hele organisme. Elke neurologische verbinding in het lichaam is verbonden met een geïndividualiseerd amalgaam van fysieke, emotionele, spirituele en intellectuele energiestromen. Wanneer deze transmissies op de juiste manier worden gekleed, komen lichaam, geest en ziel voort uit hun niet-menselijke oorsprong. Het zijn nu instrumenten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van alles wat tastbaar is in de omgeving.

Als onze transmissielinks naar behoren functioneren, zelfs automatische suggestie, is een bijna onbeperkt aantal gedragingen mogelijk onder de juiste omstandigheden en omstandigheden. Wat als het werken met anderen met deze prachtige staat van overdracht het belangrijkste onderdeel van training is? Door onze ego-orders van bovenaf los te laten, kunnen we onze ware aard aanboren.

Wanneer we bewust onze ego-orders loslaten, zijn we vrij om gebruik te maken van onze creatieve, intuïtieve, gevoelige kanten die instinctief de menselijke ziel in het menselijk lichaam hebben uitgehouwen. Cross-training stelt ons in staat om tijd te besteden aan het ontdekken wie we zijn en wat onze sterke punten zijn.

Tijdens perioden van cross-training kunnen we deelnemen aan het proces van ontdekking over onszelf en de voorwaarden van onze ziel. We worden meer geïntegreerd, passen in onszelf. Het leven is van binnenuit gestructureerd. Wat we uit de bespreking van de gebeurtenissen ontdekken, is de schoonheid en de belachelijkheid van het dagelijkse bestaan. We zijn in staat om onze oude ideeën los te laten, het slachtoffer te worden van nieuwe ideeën, eindelijk onze doelen van zelfontdekking te bereiken en ons volledige potentieel te realiseren.

Door samen met een partner crosstraining te doen, kunnen we samen ons vakgebied aanboren. Het zorgt voor de bloei van onze vaardigheden en talenten. Door met een partner te trainen, worden we bondgenoten in onze zoektocht om de beste te worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.