Psychotherapie Utrecht

Alone, To Be Alone, Archetypes, Expression, Burnout

Er is een zeer hoog niveau van zelfbewustzijn en zelfacceptatie bij iedereen. Helaas hebben mensen in veel gevallen een uitweg nodig uit hun dagelijkse ervaring van depressie, een laag zelfbeeld en impotentie. Wij geven geen advies in de conventionele zin. We willen namelijk dat onze klanten tot hun eigen conclusies komen en dat ze te zijner tijd hun bestemming bereiken.

Onze psychotherapiemethode is een combinatie van zowel gebruikelijke als ongebruikelijke therapietechnieken. Ik noem ongebruikelijk omdat, zodra de cliënt het 'stasis'-stadium heeft bereikt en heeft begrepen wat hem dwarszit, het noodzakelijk is ongebruikelijke methoden te gebruiken om het te doorbreken en zet ze weer op het goede spoor. Een van deze methoden is het gebruik van intuïtie. Onze wijsheidsmannen gebruiken hun kennis van psychotherapie, hun eigen vaardigheden om met specifieke uitdagingen om te gaan en hun begrip van de wereld om de oplossingen te onthullen. Een voor een wekken ze de intuïtie bij elke cliënt. De enige informatie die we ze geven, is een advies dat ze op internet kunnen vinden. Bovendien nodigen we de klant uit om de ogen te sluiten en een licht in het midden van hun voorhoofd te visualiseren. Dit licht brandt van binnenuit en laat de cliënt zien waar hij heen moet.

In Utrerift kan therapie daarentegen een persoon helpen zelfkennis te verwerven en herkenbare obstakels voor persoonlijke groei te overwinnen. Dit artikel begint eigenlijk met de vraag "Waarom hebben sommige mensen een uitweg nodig, terwijl anderen wachten op wonderen?" We beschouwen de fasen in de levenscyclus zoals kindertijd, adolescentie, menopauze en begerenswaardig huwelijk als ons onderwerp voor dit moment.

Het initiëren van het nastreven van iemands zelfdefinitie is het belangrijkste onderwerp dat we in de cursus behandelen. We kijken naar de behoeften, uw aspiraties en uw huidige problemen en praten over hoe u die dingen kunt verwerven die u in uw specifieke context begeert.

De laatste fase in de cyclus is het bruinen (of bruinen). In dit stadium gebruiken we de oefeningen en methoden die zijn gebaseerd op Vedische procedures. Dan nemen we deze informatie, net zoals we in de meeste gevallen deden in het eerste Shushumna vooraf bepaalde niveau. Daarnaast ontdekken we lichaamseigen mechanismen die ons helpen te bewegen zonder externe hulpmiddelen. Op een bepaald niveau nemen we energiehoogte op. Op een hoger niveau gebruiken we vaak een vorm van telepathie. En als je eindelijk chandram, Samadhi bereikt, ben je in staat om anderen te helpen.

Met betrekking tot zelfacceptatie accepteren we geen enkele grap. De persoon op aarde is niets anders dan een lichaam gevormd uit de kennis van het universum. Deze kracht die wordt gebruikt om ons op ons pad te helpen, is ook dezelfde kracht die kan worden gebruikt om ons pijn te doen. Het is onze machtigste vijand in spirituele ontwikkeling. Daarom vragen we ons altijd af of wat we doen wel goed voor ons is als het gaat om de vraag of we de noodzaak zien om onze oplossingen te veranderen. Zoals ik al eerder zei, zijn we hier op een levenslange reis, met veel gedachten, gevoelens en ambities die we niet eens kunnen doorgronden. Dingen komen tot ons op de manier van ons bewustzijn en wat we hebben geleerd van het evolutionaire proces. Zelfs gebeden kunnen deze echter niet verwijderen, wijzigen of verbergen. We zijn allemaal bewust met elkaar en met het universum verbonden. Deze verbindingen manifesteren zich tijdens geëvolueerde spirituele vooruitgang naar het hogere niveau van ons evoluerende bewustzijn. Ze zijn op elk moment om ons heen. Ze komen echter alleen tot stand wanneer onze geest kalm is, hoopt en erom vraagt. U kunt oplossingen echter niet forceren. Je kunt jezelf om een ​​potentieel vragen en dan voelen dat het universum naar je toe komt voor de oplossing als een potentieel, maar niet echt een substantie.

De hele methode van Utrerift-therapie is gebaseerd op de ontwikkeling van je bewustzijn naar het hogere niveau van je evoluerende bewustzijn, en het onderzoek en het gebruik van overlevingsmodaliteiten, mentale gezondheid en de relatie tussen bewustzijn, emotie en lichaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.