De wandelclub

Wandelcoach Amersfoort

Welkom bij The Walking Club ofryscohired Klinisch WoordenboekIedereen die de boel een beetje wil opschudden, het leven in het algemeen een beetje wil opschudden, de boel een beetje wil opschudden door een beetje meer aan je welzijn toe te voegen. Iedereen die wil weten hoe je een beter leven kunt leiden, moet contact met mij opnemen. Je kunt me bereiken door te lopen of te bellen, te e-mailen of zelfs te schrijven. Wat dit voor u zal doen, is u een groter beeld geven van wie ik ben, hoe Brus in zijn werk is, en wat ik de laatste tijd heb gedaan.

Dit is mijn favoriete plek om naartoe te gaan. Niet alleen ontmoet ik Brus, maar we hebben ook veel interessante gesprekken. In tegenstelling tot het kantoor, waar we naast elkaar zitten en het zo makkelijk is om de lunch te vergeten, heb ik hier elke dag mijn lunchplek van gemaakt.

Soms vergeet ik te eten en moet ik mezelf er door de telefoon aan herinneren en het klinkt bijna alsof ik subliminaal tegen mezelf zeg: "Ik hou van jeils." Ik ben graag bij Brus. Hij geeft me zo'n goed gevoel.

Hij is nooit te laat. Hij komt altijd op precies dezelfde tijd. Zijn precieze timing is anders dan enig ander mens die ik ooit heb ontmoet. Zijn werkschema leest als een tekstboek. Wat een geluk voor zo'n ijverige onderzoeker.

Hij pakt het tempo precies op als een winnaar. Hij is uiterst punctueel. Hij onderbreekt misschien, hij haast zich, hij houdt je misschien op, hij praat misschien te veel, hij kan onbeleefd zijn, maar hij doet het werk waar hij voor betaald wordt. Als je Brus kent, en je weet wat ik bedoel met haast, dan weet je dat deze man de echte professional is. Hij stopt niets in of uit zijn hoofd waar hij niet helemaal zeker van is.

Hij is een meesterbouwer, maar hij bouwt iets dat hem zal overleven en hij zal er trots op zijn. Iemand die echt om zijn werk geeft, is niet thuis in zijn werk, maar hecht juist veel waarde en aandacht aan elk onderdeel van zijn werk. Hij is nauwgezet in zijn werk.

Hij is modern en kent de toekomst van het werk en de kennis die hij aan anderen doorgeeft. Hij is een onderzoeker van schakels – de schakeltheorie is wat hij gebruikt om de ontwikkeling van de hersenen te verklaren, en de directe correlatie met de functie.

Brus' brein heeft door de jaren heen enorme hoeveelheden kennis opgezogen. Brus leert de wereld over de hersenen en hoe ze werken.

Denk er eens over na. Brus heeft jaren geleerd en getheoretiseerd over bomen en de natuur, over appels en mineralen en het menselijk lichaam. Denk je dat er niet een kern van waarheid zit in alles wat hij zegt? Alles wat hij zegt komt uit zijn brein, wat het tot zijn mening maakt. Zijn hersenen en zijn lichaam zijn perfect gezond. Dit is hoe het werk van Brus de geneeskunde vooruit helpt.

Hij is heel precies en nauwkeurig in zijn methodes en resultaten. Vindt u, als opgeleid persoon, als opgeleid diagnosticus, een van deze belachelijke beweringen belachelijk?

Wel, misschien vindt u er een paar, maar laat het u niet ontmoedigen of iemand die u probeert te helpen. Misschien bent u in staat om het veel belangrijkere beeld te zien van de persoon die voor u staat. Ik garandeer u, als u dit regelmatig leest, dat u een veel beter en preciezer denkend mens bent dan Brus en dat zijn output op het doel af zal zijn. Denk daar eens over na, en laat het u inspireren.

We moeten er eerlijk rekening mee houden datGraves' Miljoenen om het even welk ander aantal mogelijke interventies zouden kunnen zijn. Wat zijn uw verwachtingen van deze therapie? Gaat u er voor het eerst over leren? Of zult u een van die autismemensen zijn die het werk van Graves al eerder heeft gezien?

Wat zijn uw redenen, of redenen, om dit werk te doen? Wat laat je weg? Vervangt u het werk van Graves door een andere soort op medicijnen geteste therapie? Ga je je eigen voorouderlijke geheugenplanken bouwen? Zul je in staat zijn een beter gekwalificeerde arts te vinden om voor je eigen gezondheid te zorgen? Zult u in staat zijn met anderen in uw cultuur samen te werken en van hun gezelschap te genieten zonder de druk van autistische rollen die u onmogelijk aan zult kunnen? Wilt u echt beginnen aan deze reis naar een beter leven?

De tijd om deze vragen te stellen is net voor je aan deze reis begint, niet erna. Weten waar je staat begint je werk. Weten op welk punt je bereid bent te veranderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.